De zon is kosteloos, schoon en duurzaam. Steeds meer organisaties en huishoudens produceren daarom zelf groene stroom met behulp van zonnepanelen. Door zelf elektriciteit op te wekken bespaart u op uw energierekening én draagt u bij aan een beter milieu.

Momenteel bedraagt de terugverdientijd van een PV-installatie (zonnepanelen installatie) tussen de 4 en 8 jaar. Terwijl de installatie een minimale levensduur heeft van 25 tot 30 jaar!

Vevatec is specialist op het gebied van ontwerpen, leveren en installeren van zonnepaneel systemen . Dit betekent dat wij een compleet werkende en veilige installatie afleveren, inclusief alle bekabeling en de benodigde aanpassingen aan uw bestaande elektra-installatie.

Al onze installaties worden opgeleverd met een inspectierapport volgens de NEN-1010.
Dit doen wij om u een veilige en bedrijfszekere installatie te kunnen bieden.

Vevatec levert en monteert PV-installaties voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Graag helpen wij u bij het bepalen of PV-panelen voor u of uw organisatie interessant kunnen zijn en welke mogelijkheden er zijn om een optimale installatie te realiseren. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.